PROSPIKE | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@prospike.nl

Ingenieurs ontdekken PROSpike

Interesting Engineering is gebaseerd op de kernmissie om gelijkgestemde ingenieurs over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Het is een toonaangevende community met meer dan 9 miljoen mensen.

Elke dag delen ze via hun website een nieuw idee, een nieuwe gedachte, een aankomende technologie OF een technische doorbraak die de wereld in de nabije toekomst zal veranderen.

PRSpike is er dan ook bijzonder trots op dat juist binnen deze ‘community’ onze spijkermat voldoende innoverend werd bevonden om onder de aandacht van hun volgers te brengen. Via een eigen twitter account bracht Interesting Engineering een prachtige samenvatting uit van hetgeen PROSpike uniek maakt. Wil je het filmpje zien? Klik dan hier

Steeds meer internet media beoordelen PROSpike als de nieuwe ‘must have’ voor opsporingsdiensten en defensie eenheden. Het You Tube kanaal “Chop Busters” publiceerde onlangs een top 10 van “Amazing Police & Military Inventions Every Country Should Have” en plaatste PROSpike daarbij op de 4e plaats.